De Philips Foundation doneert aan Stichting Zorg na Werken in Coronazorg

wnJjOSZu 400x400

De Philips Foundation doneert 100.000 euro!

De Philips Foundation levert een substantiële financiële bijdrage (€100.000,-) aan de Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC). Dit bedrag wordt verdubbeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

“De helden van deze crisis zijn de zorgverleners. Soms zijn zij ook de slachtoffers als gevolg van hun werk en inzet om voor anderen te zorgen,” zegt Ronald de Jong, voorzitter van de Philips Foundation. “De stichting zet zich in om de slachtoffers in de zorg als gevolg van de uitbraak van het coronavirus financieel te helpen. Een erkenning voor hun heldendaden. Deze donatie is een kleine bijdrage die wij kunnen leveren om zorgverleners en hun nabestaanden te ondersteunen.”

De Philips Foundation is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die in juli 2014 is opgericht - gebaseerd op de overtuiging dat innovatie en samenwerking kunnen helpen bij het oplossen van 's werelds zwaarste uitdagingen voor de gezondheidszorg voor minderbedeelden en het maken van essentiële impact. Lees hier meer over De Philips Foundation.