DHL Express steunt ZWIC met ‘DoubleTap4Pride’ video

DHL 17 jan 2018 0066
Overzicht
"Deze crisis raakt ons allemaal, we moeten het samen doen."

DHL steunt Stichting ZWiC in deze tijden op een positieve manier en roept haar klanten op om een ‘DoubleTap4Pride’ video in te sturen! 

We bevinden ons momenteel met z’n allen in lastige tijden. Toch is het goed om te zien dat de wereld bepaald niet stil staat. Sommige sectoren worden harder getroffen dan andere en binnen bedrijven krijgen bepaalde medewerkers nu meer verantwoordelijkheid. Bij DHL Express zijn vooral de koeriers nu de superhelden. Juist in deze tijd zijn wij extra blij met het werk dat zij iedere dag met veel passie verzetten om te kunnen blijven bezorgen. Om deze waardering te tonen, heeft DHL Express een ‘DoubleTap4Pride’ video gemaakt en deze via Social Media gedeeld.

Nog mooier is het als we allemaal onze trots kunnen delen. Daarom vraagt DHL Express iedereen om een eigen ‘DoubleTap4Pride’ video te maken en hun eigen medewerkers in het zonnetje te zetten. Van alle inzendingen wordt een mooie compilatie gemaakt om te delen via Social Media.

Deze crisis raakt ons allemaal, we moeten het samen doen. Daarom doneert DHL Express voor iedere ontvangen video €10,- tot een maximum van €10.000,- aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg! Zo helpen wij de zorgverleners in nood, nadat ze òns geholpen hebben!

Klik hier voor meer informatie over DHL Express

Heb jij ook een initiatief of een goed idee om onze zorgverleners te steunen? Neem contact met ons op via onze social media kanalen of via info@zwic.nl.