Bied mee voor unieke prijzen voor ZWiC via de Heldenveiling!

IMG 20200511 WA0124 resized
Overzicht
"Prijzen van o.a. Martin Garrix, viervoudig wereldkampion Sem Schilt of modeontwerper Addy van de Krommenacker."

Vanaf deze week is de Heldenveiling gestart. Een groot initiatief om meerdere doelen in de zorg te steunen. Veel prachtig items zijn opgedragen aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg. 

De heldenveiling is een initiatief gestart vanuit een diep respect voor de zorg. Je kan bieden op unieke prijzen bieden van o.a. Martin Garrix, viervoudig wereldkampioen Sem Schilt of modeontwerper Addy van de Krommenacker. Alle opbrengsten van de veiling zijn ten behoeve van het goede doel waaronder items zijn opgedragen aan Stichting ZWiC. Uw bijdrage, in de vorm van de door u gewonnen prijs, zal volledig ten behoeven zijn aan de zorgverleners die zelf getroffen zijn in de frontlinies.

Doe dus mee en steun Stichting ZWiC, of de andere beoogde goede doelen, door mee te dingen naar deze unieke prijzen! Wil je zelf een leuk item aanbieden? Dit kan tot vrijdag 15 mei. Bieden kan voor particulieren, maar ook voor bedrijven zijn er interessante veilingen.

Ga naar www.heldenveiling.nl voor meer informatie.

Heb jij ook een initiatief of een goed idee om onze zorgverleners te steunen? Neem contact met ons op via onze social media kanalen of via info@zwic.nl.