NL Tour Rides steunt ZWIC met de ‘Virtuele Helden Ride 2020’

heldenride
Overzicht
"Tag je rit met #ridesolo"

Fiets de 'Ronde van Nederland' virtueel met echt gereden kilometer voor de Helden in de Zorg. 

NL Tour Rides is een organisatie van fietstoertochten die Jaarlijks 25 tot 30 toertochten door Nederland organiseert met meer dan 20.000 deelnemers. Voor de Stichting ZWIC organiseren ze in 2020 de ‘Virtuele’ Helden Ride en in 2021 de Helden Ride Toertocht.

De virtuele Ronde van Nederland vindt plaats tussen 1 mei en 30 juni 2020.  U kunt zich inschrijven via www.heldenride.nl. Laat je omgeving steunen om zo bij te kunnen dragen aan Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC). Want ook in het zadel kunnen we bijdragen aan de helden in de frontlinie.

Hoe werkt het? 

Open na je inschrijving een donatiepagina zodat familie en vrienden kunnen zien hoeveel kilometers je al hebt afgelegd. Laat hen je steunen door te doneren. 

Fiets buiten in je nabije omgeving of binnen en tag je rit met #RIDESOLO. Registreer je rit met Strava en upload je gefietste kilometers. Kijk op het leaderbord hoe ver je bent in jouw Ronde van Nederland! Al je gereden kilometers tellen mee voor de virtuele Helden Ride 'Ronde van Nederland'. 

U ontvangt voor het meedoen onder andere een medaille, goody bag, een sportvoedingspakket en nog veel meer. Alle opbrengsten zullen gaan naar Stichting Zorg na Werk In Coronazorg.

Ga voor meer informatie of om u in te schrijven naar: www.heldenride.nl.