Opbrengst kinderboek naar stichting ZWiC

neefjeziek

Is corona het neefje van ziek?

‘Oma is dicht, opa is dicht, school is dicht, buiten is dicht’. ​‘Is corona het neefje van ziek?’ Vragen en opmerkingen van kinderen, toen het effect van de maatregelen duidelijk werden, hebben geleid tot dit luchtige voorleesboekje. Hoe beleven jonge kinderen de impact van het coronavirus? Dit is beschreven als een dagboek van een kleuter tijdens de eerste week waarin door de regering drastische besluiten, zoals het sluiten van scholen, zijn genomen om het virus te bestrijden. De kleuter vertelt hoe de dagen verlopen en stelt elke dag vragen aan zijn mama. Aan het einde van de week vraagt hij zich af wanneer alles weer normaal zal zijn. Zijn mama vertelt dat een week als deze voorlopig normaal is.

Met de opbrengst van het kinderboekje willen de makers (Shanti Vooren-Morsing & Loes Janssen)  ZWIC steunen en hopen ze daarmee een steentje bij te dragen aan de strijd tegen het coronavirus. Er is gekozen voor ZWIC zodat we in de toekomst er een beetje voor de mensen kunnen zijn, die er nu 24 uur per dag voor ons zijn.

U kunt het boekje bestellen via het e-mailadres neefjevanziek@outlook.com. De kosten liggen tussen de 10 en 15 euro, afhankelijk van de omslag waarvoor gekozen wordt (hardcover of paperback).

Heb jij ook een goed idee om onze zorgverleners te steunen? Neem contact met ons op via onze sociale media kanalen of via info@zwic.nl