Opbrengsten Medsocks naar ZWiC

Zorgheld sokken
Overzicht
"Daarnaast steun je met onze sokken onderzoek voor een vaccin voor het coronavirus. Met deze sokken ben je een echte held op sokken!"

Niet alle helden dragen capes. Daarom heeft MedSocks speciaal voor alle helden en heldinnen in de zorg deze zorgheld sokken ontworpen.

Zo willen zij hunwaardering uiten voor al het geweldige zorgpersoneel die dag en nacht voor ons klaar staan. Het zijn zware tijden voor zorgverleners. Van deze sokken gaat daarom 10% naar de stichting Zorg na Werk In Coronazorg om een bijdrage te kunnen leveren aan de zorgverleners die door anderen te helpen, zelf risico lopen op de gevolgen van het coronavirus.

"Wij zijn van mening dat goede opvang van zorgpersoneel dat zelf de gevolgen van het coronavirus ervaart, cruciaal is om het moraal van zorgpersoneel hoog te houden. Samen kunnen wij meer doen dan alleen de handen uit de mouwen steken om te applaudisseren, we kunnen de handen uit de mouwen steken om daadwerkelijk een verschil te maken voor onze helden in de zorg. Daarnaast steun je met onze sokken onderzoek voor een vaccin voor het coronavirus. Met deze sokken ben je een echte held op sokken!"

Klik hier om de sokken te bestellen voor jezelf of voor iemand die jij een held vindt. Je kan ook een sokken bestellen voor de andere goede doelen die Medsocks steunt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook een initiatief of een goed idee om onze zorgverleners te steunen? Neem contact met ons op via onze social media kanalen of via info@zwic.nl.