Opbrengsten virtuele dressuurwedstrijd TeamNL naar ZWIC

virtuele dressuurwedstrijd TeamNL

Van 6 tot en met 10 mei zouden de beroemde Badminton horse trials verreden worden. Ondanks het annuleren van dit topevenement, komen 50 internationale top eventingruiters in actie in een virtuele dressuurwedstrijd. Hiermee willen deze ruiters geld inzamelen voor verschillende goede doelen die steun bieden tijdens de coronacrisis. Ook TeamNL bondscoach Andy Heffernan gaat de strijd tegen corona door middel van het opzetten van een fundraiser om te doneren aan stichting ZWIC.

U kunt het evenement via de website van ‘Virtual Eventing’ volgen op Woensdag 29 april om 19.00 uur. De Nederlandse bondscoach gaat ‘van start’ met zijn paard Gideon. Naast de individuele wedstrijd is er ook een ‘Nations Cup’. Andy is in zijn eentje Team Holland, dus hij kan uw steun hard gebruiken!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of de Facebookpagina van Virtual Eventing. U kunt doneren via de fundraising pagina van TeamNL of op onze Doneerpagina.

Heb jij ook een goed idee om onze zorgverleners te steunen? Neem contact met ons op via onze sociale media kanalen of via info@zwic.nl.