Op vrijdag 29 mei vier uur spetterende radio voor ‘onze’ helden door Viral Load FM

image
Overzicht
"Er zijn nummers voor jouw eigen (zorg)held, er is een live Bingo voor de opa’s en oma’s thuis en een blind 1.5 meter-date voor degenen die wat extra liefde kunnen gebruiken. "

Viral Load FM gaat los op 29 mei met vier uur spetterende radio voor ‘onze’ helden.

 

ViralLoad FM is een benefietradioprogramma om geld op te halen voor ZWiC. Zij doen dit om de zorgmedewerkers, die nu hun eigen zekerheid voor ons opzij zetten, straks wat extra zekerheid terug te geven. Op 29 mei a.s. vanaf 17:00 uur is het zover!

De drijvende krachten achter dit unieke initiatief zijn de creatieve ondernemers van 'KoffieCo: de Podcast' en zangduo 'Matzwart'. Zij zorgen er op 29 mei voor dat Viral Load FM, aan de ene kant zal bestaan uit scherpe interviews, en aan de andere kant uit human interest-items, waarbij we onze (zorg)helden flink in het zonnetje zetten.

Er zullen spraakmakende interviews worden uitgezonden met, onder anderen, IC-artsen, psychiaters, huisartsen, verslavingsdeskundigen en revalidatieartsen. En ook: we draaien (op maat geschreven) nummers voor jouw eigen (zorg)held, er is een live Bingo voor de opa’s en oma’s thuis en een blind 1.5 meter-date voor degenen die wat extra liefde kunnen gebruiken. 

Kortom: spetterende radio vanuit een betrokken hart.

klik hier om naar de pagina van Viralload FM te gaan!

Viral Load FM is voor iedereen. Zo wordt er ook zendtijd geboden aan mensen die thuis zitten met een ander mooi idee om geld op te halen. Heb jij zo’n goed idee of wil jij een zorgheld in het zonnetje zetten? Neem dan contact met hen op via de social media kanalen van Viralload FM of stuur een mail naar viralloadfm@gmail.com!

 

Ook u kunt helpen! Organiseer een actie voor de zorgverleners in de frontlinies. Voor meer inspiratie klik hier, of neem contact met ons op!