ZorgvoorIC

zorgklein
Overzicht
"Ben jij schoonheidsspecialist, pedicure, masseur, huidtherapeut of heb jij een beautysalon? Neem dan contact op!"

Beautyprofessionals zetten zich in voor zorgverleners! Ben of ken jij een beautyprofessional? Steun dan de actie #ZorgvoorIC en meld je aan op www.zorgvoorIC.nl

Zorgverleners op de IC werken momenteel onder zware omstandigheden met uitputtende materieel en personeel. Gehuld in onprettig isolatiemateriaal, gaan zij vaak uitgeput - met striemen in het gezicht - naar huis. Om deze helden in de frontlinie een hart onder de riem te steken is het initiatief #ZorgvoorIC opgericht. Schoonheidsspecialisten en andere verzorgingsinstituten door heel Nederland doneren bonnen aan ziekenhuizen, waar IC-medewerkers na de huidige crisis gebruik van kunnen maken. Zo ontvangen zij de welverdiende rust en ontspanning na al het harde werk dat zij voor òns leveren. 

Ben jij schoonheidsspecialist, pedicure, masseur, huidtherapeut of heb jij een beautysalon? Neem dan contact op om iets terug te doen voor de zorg!

ZorgvoorIC heeft zich enkel toegelegd op het doneren van behandelingen voor IC-medewerkers. Alle gelddonaties zullen gaan naar Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC) ten behoeve van de zorgverleners die zélf getroffen worden door het coronavirus.

Voor meer informatie of om bonnen te doneren, ga naar www.ZorgvoorIC.nl